keyvisualHome
Landschapsbeheer
Demo en workshops
Schapendrijven
Specktaculair vee
Puik lamsvlees
Zachte lamsvachten
Contact
links

 

 

 

 

We hebben het hele jaar door (h)eerlijk lamsvlees te koop.

Het vlees is afkomstig van een lam uit onze kudde zeldzame Welsh Hill Speckled Face schapen, die in en rondom Heemskerk grazen.

Doordat het Wlsh Hill Speckled Face schaap weinig gevoelig is voor ziekten, stelt het ons in staat zo natuurlijk mogelijk te werken.

Onze lammeren worden in de buitenlucht geboren, hebben een vrij leven in ruime gebieden en groeien langzaam aan (Slow Food) van melk, gras en (on)kruiden. Ooilammeren staan voor vergroting van de kudde. Ramlammeren, die niet voor de fokkerij worden ingezet, worden geslacht. Zij blijven bij de kudde tot hun gewicht rond de 40 kg is.

Wij brengen de dieren zelf naar het slachthuis. De slager verwerkt het vlees na het slachten tot te consumeren porties en verpakt het vacuüm. We halen het vlees op en brengen het vers of diepgevroren naar de klant.

Door het hele proces in eigen hand te houden, maakt dat wij een bijdrage kunnen leveren aan eerlijke voeding met zorg en aandacht voor het dier.

Ons lamsvlees kost €15 per kg (incl. BTW) en is te bestellen in een pakket van een half (± 7-8 kg) of heel dier (±15-16 kg, ong. vriesla vol). Zo worden alle delen van het lam afgenomen, van de lamsbout tot en met het gehakt.

Het lamsvlees gaat vergezeld van informatie (op papier of digitaal) over de delen van het vlees en heerlijke recepten.

 

 

U kunt een lamsvlees pakket bestellen

 

via de email: info@SpeckledSheepatWork.nl

of telefonisch: 06-23356938.

 

 

 

 

 

Top
Speckled Sheep at Work | info@SpeckledSheepatWork.nl